Cart 0

Why buy our Oxygen Concentrator?

Kenapa beli mesin oksigen daripada kami? 

Ini soalan yang selalu ditanya dan kami menjawab hari ini 

  1. Mesin oksigen melibatkan nyawa pesakit. Kami hanya menjual mesin oksigen yang sudah dibuktikan berkualiti tinggi. Tiada kompromi dalam perkara ini.
  2. Ready stock Kuching, Sarikei, Kota Kinabalu, Kuala Lumpur. Kami sentiasa pastikan stok adalah tersedia dan boleh dihantar secepat mungkin terutamanya dalam Sabah dan Sarawak.
  3. Sokongan teknikal dan alat gantian daripada pusat servis bertauliah dengan anggota teknikal dan jurutera yang diiktiraf. Tidak perlu risau jika mesin mengalami masalah walaupun selepas tempoh waranti. 
  4. Mesin oksigen menggunakan chipset Malaysia yang sesuai dengan voltan dan suhu tempatan. Bukan chipset negara lain yang sukar untuk diservis kerana tiada alat gantian.
  5. Mesin baharu. Bukan "refurbished set" atau mesin terpakai.
  6. Kualiti oksigen yang disalurkan adalah tulen.

Apabila membuat pertimbangan untuk membeli mesin oksigen, pastikan mesin itu dapat mengeluarkan oksigen perubatan yang berkualiti tinggi, beroperasi 24 jam setiap hari, tahan lama dan mempunyai servis selepas jualan. 

Salam. 


Mesin oksigen kegunaan rumah - Philips Respironics Everflo Home Oxygen Concentrator http://www.ffascare.com/products/philips-everflo-home-oxygen-concentrator-

Mesin oksigen mudah alih - Philips Respironics Simply-Go Mini Portable Oxygen Concentrator http://www.ffascare.com/products/philips-respironics-simply-go-mini-portable-oxygen-concentratorOlder post Newer post